INDO-ENTERTAINMENT

ZANGER ENTERTAINER HANS MILANÉ


Hans is een professionele All-Round zanger met uitstraling en veelzijdigheid. Een  avond met Hans betekent swingen op Pop, Country, Goud van Oud, Rock and Roll, Indo Rock, Evergreens, Nederlandstalig, Soul, etc.


U kunt hem boeken voor Thema-feesten, Culturele bijeenkomsten, Pasar Malams, Verjaardagen, Bruiloften, Jubilea, Verenigingsfeesten, etc.

Laat je verrassen door Hans Milané!


Hans is geboren in Leiden. Zijn muzikale carrière/loopbaan begint al op jonge leeftijd. Hij beleefd zijn eerste optredens als zanger / gitarist in de familieband Joyce Protection. Hier komt een einde aan wanneer hij tekent als beroepsmilitair en hij in Duitsland wordt geplaatst. Dit laatste is tevens het begin van een reeks nieuwe muzikale ontwikkelingen en loopt als een rode draad door zijn gehele militaire loopbaan. Hans wist zelfs de hoogste militaire Staf van de Koninklijke Luchtmacht te Den Haag te overtuigen van zijn muzikaal kunnen en start tijdelijk een Luchtmacht band op.

Er volgen tal van bands waarin hij zich niet alleen profileert als zanger/gitarist, ook als drummer en basgitarist functioneert hij in verschillende groepen.


Na 12 jaar keert hij terug in Nederland en komt hij terecht in de Edese Formatie Laredo, hij zelf woont dan in Westervoort. Deze band speelt aanvankelijk Country-muziek, maar gaat met de komst van Hans al snel over op het All-Round repertoire. Mede hierdoor is de groep vrijwel ieder weekend onderweg en naast optredens in Nederland volgen ook nog optredens in Duitsland en België.


Hans besluit om als “solist” terug te komen

Als beroepsmilitair zijn verplaatsingen niet ongewoon. Wanneer hij in Den Haag wordt geplaatst besluit hij met veel pijn en moeite de formatie Laredo na 10 jaar te verlaten. Het maken van muziek en werken in het Haagse is helaas niet meer verenigbaar. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Hans is terug als zanger/entertainer.


Sinds Hans anno 2011 weer terug is heeft hij twee Promo CD’s opgenomen. Een All-Round CD en de CD INDO Impressions.

 

Indien u interesse heeft in deze cd’s, kunnen deze samen met nadere informatie toegestuurd worden.

Adresgegevens zijn te vinden onder contactpersoon.

Hans ziet u graag terug op één van zijn optredens!


(Klik op een foto voor een UITVERGROTING)


Hans Milané


Repertoire:

Indo Rock

Indisch / Moluks

Pop

Country

Goud van Oud

Rock & Roll

Evergreens

Nederlandstalig

Soul


Gespeeld bij o.a.:

Pasar Malams

Kumpulans

Bedrijfsfeesten

Culturele bijeenkomsten

Thema-feesten

Verjaardagen

Bruiloften

Jubilea

Verenigingsfeesten


Contactpersoon:

Christa Milané Promotion

De Camp 26

6932 GM  Westervoort


T: (026) 311 28 98

M: 06-50 92 60 19


Hans Milané E-mailadres: info@hansmilane.nl