INDO-ENTERTAINMENT

ZANGER ENTERTAINER HAROLD VERWOERT


Wie is Harold Verwoert?

Harold werd geboren in het mooie Friese Leeuwarden. Als zoon van een Hollandse moeder en Indische vader. Nadat hij klaar was met de havo heeft hij twee jaar aan het Conservatorium in Groningen gestudeerd en daarna ging hij verder aan de Academie voor de Lichte muziek van Conamus.


Harold zingt al ruim 30 jaar waarvan 20 jaar professioneel. Hij was jarenlang de leadzanger van de bekende theatergroep Jeans. Verder speelde hij in musicals zoals Narnia, trad op bij het Songfestival en is hij al jaren de Coolste Piet van Nederland. Zo is hij bekend bij alle kinderen die in het sprookje geloven. In 2005 stond hij wekenlang op nummer 1 met een hit in deze hoedanigheid. Hij heeft diverse gouden platen op zijn naam staan en zong duetten met o.a. Gerard Joling, Sophie Veldhuizen (Mary Poppins alternate), Patricia Paay, de Gebroeders Ko en Frans Bauer. Deze lijst wordt elk jaar langer.


Harold is naast acteur en zanger ook componist, tekstdichter en presentator. Zo was hij afgelopen jaren wekelijks op zaterdag te zien bij RTL voor het programma ‘Livestyle Experience’ en dit jaar met het programma ‘Ja, wij willen’ waar hij verloofden begeleid naar de mooiste dag van hun leven en de kijkers een kijkje in de keuken geeft in de wereld van de bruidsjurken, taarten en de laatste trends op het gebied van trouwlocaties.Harold heeft vele talenten maar zijn grootste passie blijft zingen.


Elk weekend treedt hij op in de spetterde show ‘Time Machine’ in Showbizzvillage Aalsmeer.


Ook op feesten als de Pasar in Leeuwarden en de Kumpulan in Harderwijk laat hij zich van zijn beste kant zien.
Harold zingt elk repertoire van Elvis tot Country van Bob Marley tot Nederlandstalige nummers. Harold heeft niet alleen een fantastische stem maar maakt van elk optreden een ware show. Waarbij hij het ene moment zijn publiek raakt door zijn warme rustige stem en het andere moment de dansvloer te klein is.Harold Verwoert Multi talent en klaar om op uw feest op te treden


Harold Verwoert


Repertoire:

Rock & Roll
Zomers Latin
Bubbling
Reagae

Nederlandstalige muziek

Evergreens
Pop


Gespeeld bij o.a.:

Pasar Malams

Kumpulans

Bedrijfsfeesten

Culturele bijeenkomsten

Bruiloften

Jubilea

Sterren.nl (TROS op tv)

Dinnershows

De Coolste Piet van Nederland Songfestival 1990, 2000, 2002


Contactpersoon:

Louisa Verwoert

M: 06-22 79 53 91


Harold Verwoert
E-mailadres: verwoertzakelijk@gmail.com