INDO-ENTERTAINMENT

IRIS TERPSTRA - DE PIANO ARTIEST


Sfeervolle pianomuziek voor uw evenementen

Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrondmuziek? Dan bent u hier op het juiste adres! De pianoartiest verzorgt live pianomuziek in onder andere restaurants, bij bedrijfsfeesten, op recepties en tijdens festivals.


De Piano Artiest

De muziek voert geen boventoon maar zorgt voor een subtiele romantische sfeer op locatie. Bijvoorbeeld voorafgaand aan voorstellingen, tijdens trouwerijen, etentjes of in foyers van schouwburgen. Kortom, sfeervolle pianomuziek voor uw evenement.


Biografie

Iris begon op jonge leeftijd al met pianospelen. Ze had enkele jaren les en leerde daarna zichzelf nieuwe muziekstukken aan. Na het behalen van het diploma pedagogiek besloot Iris om haar passie, het maken van muziek, te delen met anderen. Inmiddels speelt Iris 17 jaar piano en is het repertoire uitgebouwd van licht klassiek naar Disney, top 40 en eigen composities.


Pianoles & zangbegeleiding

Wil je graag leren pianospelen? Dat kan! Iris geeft les aan huis, maar de lessen kunnen ook bij jou thuis worden gegeven. Wil je bijvoorbeeld noten leren lezen of wil je graag akkoorden leren en daarmee je favoriete popliedjes spelen? Of heb je zelf een liedje bedacht en wil je dit graag uitbreiden, hier kan Iris je mee helpen. Wil je piano spelen en tegelijkertijd daarbij zingen, dan kan dat natuurlijk ook! Of wil je liever alleen zingen, dan begeleid Iris je graag op de piano.


Ben je er nog niet helemaal uit? Dan kijken Iris en jij tijdens een proefles naar de mogelijkheden en wat het beste bij je past. Het genre wat we kunnen spelen varieert van licht klassiek naar bekende popnummers. Het half uurtje les is bedoeld om lekker met muziek bezig te zijn en even je gedachten te verzetten na bijvoorbeeld een lange schooldag of werkdag. We gaan daarom bezig met de muziek die jij leuk vindt! Meld je snel aan voor een proefles!


Een piano of eventueel een keyboard thuis hebben is voor het volgen van lessen wel een vereiste.


De Piano Artiest

Iris Terpstra: 06-20 86 29 86 

IRIS TERPSTRA

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING

E-mailadres: info@depianoartiest.nl